3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

BePureHome Shop

 

BePureHome

BePureHome is een prachtig designmerk, met mooie items voor in huis! Het Nederlandse merk kenmerkt zich door haar stoere en pure designmeubelen. De collectie bestaat uit banken, tafels, kasten, stoelen, lampen, verlichting en woonaccessoires. 

 

Shop-in-Shop van BePureHome


Wil je de gehele collectie van BePureHome in het echt zien, ervaren en uitproberen? Dan ben je bij eLiving in Utrecht aan het juiste adres. Bij eLiving vind je de Shop-in-Shop van het fantastische merk BePureHome. De nieuwste banken, stoelen, tafels, kasten en verlichting kom je hier tegen, maar ook de woonaccessoires van BePureHome kun je hier bewonderen. En het mooie is, je kunt de items meteen bestellen of meenemen!

De Shop-in-Shop van BePureHome bij eLiving in Utrecht wordt constant up-to-date gehouden, waardoor je hier altijd de laatste trends van BePureHome tegenkomt. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je net dat ene product niet ziet staan. Laat het ons dan weten, dan zorgen wij dat je ook dat item binnen de kortste keren kunt bewonderen in onze winkel!  

 

Banken van BePureHome bij eLiving


Bij eLiving vind je verschillende mooie banken van BePureHome, zoals de Rodeo bankStatement bank, maar ook de Rodeo velvet bank! Kom daarom proefzitten en ervaar zelf de comfort van deze prachtige banken. 

 

Woonaccessoires van BePureHome bij eLiving


Wat is er leuker dan woonaccessoires van BePureHome shoppen? Leuke fotolijstjes, vaasjes, kandelaars of sierkussens vrolijken je interieur in een handomdraai op! In de BePureHome Shop-in-Shop vind je een deel van de woonaccessoires verspreidt staan en het andere deel vind je in de mooie zwarte kasten terug! Klaar om meegenomen te worden!