3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Dutchbone Salontafels

Salontafels zijn er in verschillende soorten en maten. Helemaal als het gaat om Dutchbone salontafels. Daarnaast hebben deze salontafel allemaal weer een andere verhaal, waardoor elke Dutchbone salontafel speciaal is.

DutchBone Salontafel Class

DutchBone Salontafel Class

€ 499,00
meer info over DutchBone Salontafel Class
DutchBone Salontafel Sham (Set van 2)

DutchBone Salontafel Sham (Set van 2)

€ 469,00
meer info over DutchBone Salontafel Sham (Set van 2)
DutchBone Salontafel Mundu (Set van 2)

DutchBone Salontafel Mundu (Set van 2)

€ 189,00
meer info over DutchBone Salontafel Mundu (Set van 2)

DutchBone Salontafel Brok

DutchBone Salontafel Brok

€ 219,00
meer info over DutchBone Salontafel Brok

Dutchbone Salontafel Randi

Dutchbone Salontafel Randi

€ 389,00
meer info over Dutchbone Salontafel Randi
Dutchbone Bijzettafel Brute

Dutchbone Bijzettafel Brute

€ 319,00
meer info over Dutchbone Bijzettafel Brute
Dutchbone Bijzettafel Brute

Dutchbone Bijzettafel Brute

€ 319,00
meer info over Dutchbone Bijzettafel Brute


Dutchbone salontafels

Het uitzoeken van een salontafel kan soms best lastig zijn. Ga je voor een rechthoekige salontafel, een ronde salontafel of juist voor een hele andere vorm. En welk materiaal past het beste in jouw woonkamer? De salontafels van Dutchbone maken het iets makkelijker, want deze salontafels zijn van hout of van metaal of een combinatie hiervan. Ben je dus opzoek naar een metalen of houten salontafel, dan zit je bij de Dutchbone salontafels zeker goed! Afhankelijk van hoe je een Dutchbone salontafel combineert creëer je een stoere, moderne of retro uitstraling in jouw interieur. 

 

Ronde salontafel Dutchbone

Een ronde salontafel doorbreekt de rechte vormen in een woonkamer. Het maakt een woonkamer net wat speelser en toegankelijker, maar soms leent een rechte salontafel zich juist beter in de ruimte. Ben je op zoek naar een ronde Dutchbone salontafel? Dan heb je keuze uit een houten of metalen ronde salontafel. Wil je geen ronde salontafel en ook geen rechthoekige? Dan is Dutchbone salontafel Sham misschien wat voor jou. Deze salontafel bestaat uit een set van twee en heeft een druppelvorm. 

Houten salontafel Dutchbone


In de collectie salontafels van Dutchbone vind je verschillende houten salontafels. Salontafel Randi is bijvoorbeeld gemaakt van massief mangohout en heeft ook nog een bijzonder reliëf. Liever een houten salontafel van Indonesisch hardhout? Dan is salontafel Sham jouw tafel. De houten salontafel Class is gemaakt van acacia hout. Zo heeft elke houten salontafel weer een andere uitstraling. Voor welke houten salontafel ga jij?

 

Dutchbone salontafel zwart


Salontafel Brok is een zwarte salontafel en is ook nog gemaakt van metaal. Deze salontafel heeft een robuuste en stoere uitstraling, waardoor Brok perfect in een industrieel interieur past. Helemaal doordat het bovenblad een 'versleten' topcoat heeft voor een doorleefd uiterlijk. Meer zwarte salontafels bekijk je hier

 

Een salontafel kopen


Als je een salontafel gaat kopen is het belangrijk dat jouw salontafel in jouw interieur past. Daarnaast moet je salontafel niet te groot of te klein zijn voor jouw bank. De Dutchbone banken zijn zo ontworpen dat hierbij bijna elke Dutchbone salontafel mooi past.

 

Meer tafels

Naast salontafels vind je in onze collectie ook een ruim aanbod aan eettafels en bijzettafels. Sommige tafels zijn zowel als eettafel en als salontafel verkrijgbaar. Handig als je graag dezelfde stijl in zowel de woonkamer als de eetkamer wilt.