3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 11.00 tot 17.00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Dutchbone Spiegels

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand, welke Dutchbone spiegel is het mooiste van het hele land? Bekijk hieronder de gehele collectie spiegels van Dutchbone.
DutchBone Spiegel Vintage Window

DutchBone Spiegel Vintage Window

€ 229,00
meer info over DutchBone Spiegel Vintage Window

DutchBone Spiegel Blackbeam

DutchBone Spiegel Blackbeam

€ 119,00
meer info over DutchBone Spiegel Blackbeam
DutchBone Spiegel Kubu

DutchBone Spiegel Kubu

€ 149,00
meer info over DutchBone Spiegel Kubu
DutchBone Spiegel Poke M

DutchBone Spiegel Poke M

€ 79,00
meer info over DutchBone Spiegel Poke M

DutchBone Spiegel Poke L

DutchBone Spiegel Poke L

€ 109,00
meer info over DutchBone Spiegel Poke L
DutchBone Spiegel Pris

DutchBone Spiegel Pris

€ 55,00
meer info over DutchBone Spiegel Pris

Dutchbone Spiegel Riva

Dutchbone Spiegel Riva

€ 369,00
meer info over Dutchbone Spiegel Riva

Dutchbone spiegel

Een Dutchbone spiegel kopen klinkt simpel en dat is het ook. Het enige waar je rekening mee moet houden is waar je de spiegel wilt hebben en wat de afmetingen van jouw spiegel moet zijn. De meeste Dutchbone spiegels zijn gemaakt van metaal. Dit geeft een stoere en stijlvolle uitstraling aan de spiegels. Als je een van de Dutchbone spiegels eerst in het echt wilt zien, dan kun je terecht bij eLIVING. 

Dutchbone Wandspiegels 

Dutchbone heeft verschillende mooie wandspiegels. Neem bijvoorbeeld Dutchbone wandspiegel Poke of Blackbeam. Deze wandspiegels zijn eenvoudig op te hangen en geven jouw interieur meteen een hele andere uitstraling. Wist je dat spiegels aan de wand een kamer groter doen laten lijken? Door het licht dat spiegels weerkaatsen voelt de ruimte opeens een stuk groter aan! 

 

Industriële Dutchbone spiegels

De meeste Dutchbone spiegels zijn gemaakt van metaal en passen daarom perfect in een industrieel interieur. De zwarte metalen randen geven deze spiegels een stoere uitstraling en Dutchbone spiegel Attractif voegt daar nog de industriële bout in het midden aan toe. Als dat geen perfecte spiegel is in een industrieel interieur? 

 

Ronde Dutchbone spiegels


Bij eLIVING vind je verschillende soorten ronde spiegels, maar ook in de Dutchbone collectie ontkom je daar niet aan. De prachtige zwarte metalen spiegel Attractif of de botanische spiegel Kubu gemaakt van rotanstokken zijn ronde spiegels die vrijwel in elk interieur tot hun recht komen. 

 

Dutchbone spiegels combineren


De spiegels van Dutchbone kun je goed met elkaar combineren. Hang bijvoorbeeld verschillende maten van één soort spiegel bij elkaar voor een speelse uitstraling of hang twee dezelfde spiegels naast elkaar. Natuurlijk passen alle Dutchbone spiegels ook goed met de dressoirs van Dutchbone.