3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Lifetime Shop

Over LifeTime Kidsrooms
LifeTime Kidsrooms heeft geweldig leuke bedden en kinderkamers om een droomwereld te creëren voor kinderen. Slapen in een avonturenbed, boomhutbed, een prinsessenbed of een bijzondere hoogslaper, niets is te gek. Kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te maken! LifeTime heeft twee verschillende collecties met ieder een eigen stijl en kenmerken:

ORIGINAL Collectie
Een uitgebreide collectie, bestaande uit mooie basismeubels van uitstekende kwaliteit. Het bedsysteem is zo ontworpen, dat het met je kind meegroeit. Je investeert dus éénmaal in een basisbed, dat je keer op keer opnieuw kunt ontwerpen een aanpassen aan de behoefte van je kind. Met de vele verschillende mogelijkheden in trappetjes, lattenbodems en speelgordijnen en vele andere accessoires maak je een prachtig themabed voor je kind passend bij zijn of haar leeftijd.

DREAM Collectie
The Dream Collection van LifeTime is een collectie die sterk gekenmerkt wordt door stijlelementen en mooie details uit de jaren 30 en staat voor harmonieuze vormgeving met vertrouwde, traditionele details. Een collectie om bij weg te dromen...

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de LifeTime bedden en kinderkamers wel eens in het echt zien? Bezoek dan de LifeTime Expirience shop bij eLiving in Utrecht, waar je de gehele collectie kunt zien en ontdekken.