3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 20:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken

Zuiver Shop

 

Zuiver

Het bekende designmerk Zuiver zit nooit stil. Continue zijn zij op zoek naar nieuwe inspiratie en de laatste trends. De collectie bestaat uit banken, stoelen, tafels, kasten, lampenvloerkleden en woonaccessoires.

Shop-in-Shop van Zuiver

Bij eLIVING in Utrecht vind je de grootste Zuiver shop-in-shop van Utrecht. Hier vind je de complete Zuiver collectie. Je kunt hier gemakkelijk jouw favoriete stoel of bank uitproberen of jouw lievelingskussens in het echt bewonderen.

De Shop-in-Shop van Zuiver bij eLIVING wordt steeds aangevuld met de nieuwste items. Mis je toch net dat ene item wat je graag had willen zien? Laat het ons dan weten, dan zorgen wij dat jij binnenkort ook dat item kunt komen bekijken.

Hieronder het resultaat van de metamorfose van de Zuiver Shop-in-Shop! Wat vind jij ervan? 
  
  

 

Zuiver stoelen bij eLIVING

Ben je op zoek naar een mooie en comfortabele stoel? Neem dan eens een kijkje in de Shop-in-Shop van Zuiver! Je vindt hier tientallen verschillende stoelen. Je vindt Zuiver stoelen voor binnen én buiten. Voor binnen is de bekende Zuiver stoel OMG groot favoriet en voor buiten de nieuwe Albert Kuip Garden. Natuurlijk zijn er nog veel meer Zuiver stoelen bij eLIVING te bewonderen. Kom jij ook een kijkje nemen?

 

Zuiver banken bij eLIVING

De banken van Zuiver zijn stuk voor stuk uniek. Neem bijvoorbeeld bank James. Dit is een elementenbank die je zelf kunt samenstellen. Super handig!

 

Zuiver tafels bij eLIVING

De eettafels van Zuiver zijn allemaal even stijlvol. Ben je op zoek naar een uitschuifbare tafel? Ook dan kun je bij de eettafels van Zuiver terecht.