3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 10:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
02-10 Door: eLIVING

5x een trolley als mini-bar voor je drankenvoorraad

Een trolley in je interieur is net als een bijzettafel, maar dan eigenlijk nog handiger! Doordat een keukentrolley op wieltjes staat, gaat deze rollend door het leven. In een handomdraai heb jij met je trolley je spullen van de keuken naar de woonkamer verplaatst.
   

Multifunctionele keukentrolley

Je kunt een keukentrolley werkelijk overal voor gebruiken. Pronk met je mooiste servies, gebruik de trolley voor je kruiden en kookboeken of plaats je mooiste woonaccessoires erop. En wat dacht je van een keukentrolley als mini-bar voor je drankvoorraad?  Jouw mooiste wiskhey glazen inclusief bijpassende karaf en je favoriete drankjes bij elkaar. Dat is toch een droom die uitkomt?

Een trolley als mini-bar

Met een trolley als mini-bar voorzie jij al jouw gasten van een heerlijk drankje. Een dienblad is niet meer nodig, want rollend ga je alle gasten langs. En het leuke aan een trolley is dat je ze in verschillende interieurstijlen vindt. Handig, want zo past er altijd wel een trolley bij jouw interieur. Van een zwarte trolley tot een gouden trolley en van een metalen trolley tot een houten of marmeren. Dus staat een gezellig avondje met vrienden op de planning of geef je een feestje? Dan weet je wat je in huis moet halen! Wij maakten een lijstje met de vijf leukste keukentrolleys. Welke trolley wordt jouw mini-bar?

 

Trolley Solos 


Een stijlvolle, glanzende ronde trollley! Het is jouw perfecte metgezel voor elk gezellig avondje. Bij wie rolt Solos het vaakst langs? 
 

Trolley Push


Deze stijlvolle trolley is een lust voor het oog. De trolley straalt niet alleen luxe uit, maar je kunt ook nog in stijl de hapjes en drankjes rondbrengen. Of gebruik trolley Push als leuk bijzettafeltje voor je favoriete woonaccessoires. 
 

Keukentrolley Tea 


De multifunctionele keukentrolley Tea voelt zich overal thuis. Leuk voor in de woonkamer, maar ook voor in de badkamer of keuken. De trolley is gemaakt van metaal met een zwarte afwerking. Deze stoere trolley wil jij toch ook? 

 

Wijntrolley Mil 


Handiger kun je het bijna niet hebben als het om een wijntrolley gaat. Trolley Mil lijkt zo uit de jaren '50 te komen en is eigenlijk onmisbaar op een feestje! Je kunt maar liefst 9 van jouw favoriete flessen kwijt in de lederen banden. Daar kom je wel een avondje meer door, toch? 
   

Keukentrolley Giulia


Van de jaren '50 gaan we naar de jaren '70 met trolley Giulia. Met zijn zwarte glazen planken en zwenkelwielen roept deze trolley herinneringen op aan discofeesten en extreem wijd uitlopende broeken. Let's dance!