3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel vandaag open: 13:00 tot 18:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
06-07 Door: eLIVING

Fatboy Lamzac verkrijgbaar in 5 nieuwe kleuren

Nieuwsgierig naar de nieuwe kleuren van de Fatboy Lamzac? Wij hebben ze op een rijtje gezet!

 

Fatboy Lamzac

Misschien zijn het de leuke kleurtjes of de snelheid waarmee je op je comfortabele Lamzac ligt of zit, maar wij zijn fan! In 2016 konden we al kennis maken met de originele Lamzac, maar inmiddels heeft deze Lamzac al een aantal broertjes en zusjes erbij. Heb je bijvoorbeeld al kennis gemaakt met Lamzac L of Lamzac O?


 

Snel en eenvoudig ontspannen

Met de Lamzac kun je binnen een handomdraai heerlijk ontspannen in een comfortabele lucht zitzak. Het enige wat je nodig hebt is lucht, geen pomp! De Lamzac neem je overal mee naar toe, naar het park, het strand of het zwembad. Met hetzelfde gemak heb je de Lamzac zo weer opgerold en kun je weer naar je volgende bestemming!  

Nieuwe kleuren en patronen

De originele Lamzac was al in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar, maar daar komen nu nog eens vijf nieuwe kleuren/patronen bij! De originele Lamzac is nu ook verkrijgbaar in Sky Blue, Jungle Green en Tulip Oranje! Naast deze drie nieuwe kleuren kun je de Lamzac ook bestellen met de leuke patroontjes Capri en Lisboa. Misschien komen deze toffe patronen je al bekend voor. Dat kan zeker kloppen, want de Fatboy Miasun is onder andere ook verkrijgbaar in deze twee patronen! De Fatboy Miasun is een draagbare strandtent en combineert perfect met de Lamzac! Zo kun je jezelf ook tegen de zon beschermen tijdens het uitrusten op de Lamzac! In stijl uitrusten, dat wil toch iedereen?

 

Lamzac 3.0 versus Lamzac 2.0

Naast de nieuwe kleuren en patronen heeft de Lamzac 3.0 nog een paar nieuwe eigenschappen. De Lamzac 3.0 is namelijk nog net iets lichter (0,85 kg in plaats van 1,00 kg), heeft een hoge UV kleurvastheid en is gemaakt van polyester ripstop TPU (in plaats van nylon ripstop). De Lamzac wordt geleverd met een draagtas én met 1 grondpin waarmee je de Lamzac kunt vastzetten in het zand of gras. 

 

Nieuwe kleuren Fatboy Lamzac

De Fatboy Lamzac is nu ook verkrijgbaar in deze kleuren!