3.000 m2 wooninspiratie Gratis bezorging* De mooiste merken
Winkel morgen open: 10:00 tot 17:00
ONLINE 24/7
  • Bekijk en bestel producten ook in onze échte winkel in Utrecht
  • 3.000m² wooninspiratie
  • De mooiste merken
20-04 Door: eLiving

Vier Koningsdag in stijl!

Wie zegt dat je alleen jezelf een make-over kunt geven met Koningsdag? Ook in je interieur is oranje geen gekke kleur! Koningsdag is hét perfecte moment om eens lekker oranje te doen! 

Koning Franky


Als iets niet mag ontbreken in een oranje interieur, dan is het stoel Franky van Dutchbone wel! Deze eyecatcher komt in elk interieur tot zijn recht! 
 

OMG het is oranje!

Zuiver stoel OMG velvet is niet alleen in Koningsdag stijl, hij zit ook nog eens super comfortabel! Combineer deze toffe oranje velvet stoel met een van de leuke eettafels van Zuiver en je eetkamer wordt het fijnste plekje in huis!

   

Een Koninklijke bank

Wat dacht je van deze toffe BePureHome Rodeo bank in velvet stof? Je kunt deze bank in bijna ieder gewenst kleurtje krijgen, maar zeg nu zelf: deze kleur is toch wel heel erg leuk?

    
   

Zak maar door

Fatboy zitzak The Original is verkrijgbaar in veel leuke kleuren en laat oranje nu net één van deze kleuren zijn! Plof neer op deze toffe zitzak van Fatboy en je komt Koningsdag wel door!
   

Oranje Koningsbloem

Als we dan toch aan het zitten zijn, kom dan eens proefzitten op Dutchbone fauteuil Flower! Deze fauteuil straalt als een bloemetje en past perfect bij een Oranje interieur make-over!
   

Tijd voor Koningsdag

Deze Zuiver klok Concrete Time geeft je interieur een fijne, maar minimale oranje touch. Ze zeggen natuurlijk niet voor niets: het zijn de kleine dingen in het leven die het ‘m doen!
   

Voel je masters

Neem plaats op Kartell stoel Masters. Een prachtig ontwerp voor binnen én buiten! Hoewel stoel Masters verkrijgbaar is in negen leuke kleuren, is de Masters stoel in oranje toch wel erg leuk hé?
   

Oranje boven

Met Kartell stoel Victoria Ghost steel jij zeker de show! Deze stoelen van Kartell staan zeker niet alleen met Koningsdag mooi aan de eettafel!
   

Oranje licht

Ook als het donker wordt moet je natuurlijk nog kunnen genieten van je interieur in Koningsdag stijl! Vergeet daarom niet dit leuke tafellampje Battery van Kartell! Dit lampje lijkt net op een kristal, waardoor je een uniek effect op de muren krijgt! Zet jij ‘m even aan?